facebook_pixel
Geralt kommer äntligen till Monster Hunter: World, stor The Witcher-rea på Steam

Geralt kommer äntligen till Monster Hunter: World, stor The Witcher-rea på Steam

Monster Hunter: World släpptes till pc förra sommaren, över ett halvår efter konsolversionen. Det må vara hänt och pc-utgåvan var trots allt värd väntan (recension) men av någon märklig anledning har Capcom senarelagt allt dlc till pc-versionen också, till synes bara för att jäklas.

I slutet av fjolåret avslöjades det att Monster Hunter: World skulle få ett gästspel av Geralt från The Witcher, tillsammans med en ny quest och lite annat smått och gott. Innehållet, som är gratis, släpptes till konsoler redan den 8 februari, och nu har det äntligen blivit dags för oss pc-spelare. I det nya blogginlägget på Steam kan vi nämligen läsa att den nya Monster Hunter: World-uppdateringen, inklusive Geralt-materialet, går live den 9 maj.

I övriga The Witcher-nyheter har The Witcher-serien också för tillfället en stor rea på Steam, och man kan bland annat inhandla The Witcher 3: Game of the Year Edition för 15 euro (70 procents rea) och den fortfarande relativt färska Gwent-spinoffen Thronebreaker: The Witcher Tales (recension) för 19 euro och 41 cent (25 procent rea). Väl värt pengarna för dig som fortfarande inte satt foten i CD Projekt Reds hyllade fantasyrollspel!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar