facebook_pixel
Game of Thrones-stjärnan Kit Harrington driver med The Division 2 i SNL-sketch

Game of Thrones-stjärnan Kit Harrington driver med The Division 2 i SNL-sketch

Den sista säsongen av Game of Thrones, en tv-serie du kanske hört talas om, har premiär nu på söndag. Därför ränner Kit “Jon Snow” Harrington omkring i  amerikanska talkshows, och nu har han dykt upp i en sketch för Saturday Night Live som periodiserar The Division 2 och snacksaliga npc:er.

Jag kan inte påstå att sketchen är särskilt smart eller rolig, men det är ändå intressant att ett sådant här väldigt spelcentrerat fenomen ansågs vara tillräckligt allmängiltigt för en SNL-sketch. Kit Harrington spelar rollen som Damien, ansvarig för spelarens hembas i det fiktiva actionspelet Earthwar 3, men istället för att gå ut och panga zombier slussas man fram och tillbaka mellan olika npc:er och deras småsinta problem. Personligen tycker jag att sketchen hade varit mer framgångsrik om den hade angripit Anthem istället för The Division 2, men så har jag å andra sidan knappt spelat The Division 2 heller, kanske exakt samma saker händer där?

Här är SNL:s parodi på The Division 2 och npc:er.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar