facebook_pixel
Forza Street är gratis att spela och ute nu

Forza Street är gratis att spela och ute nu

Utöver Forza Motorsport och Forza Horizon har Turn 10 Studios och Microsoft också släppt en del mindre kända spin-offs genom åren, först och främst Forza Motorsport 6: Apex, som är gratis att spela och kan laddas ner här. Och nu har ett nytt alternativ uppenbarat sig för dig med åldrad hårdvara.

Forza Street är gratis att spela och ute nu, och nedan ser du också en trailer. Spelet är i själva verket en rebrandad version Microsofts Miami Street (som tydligen är ett spel som finns?) så du gör nog bäst i att ställa förväntningarna väldigt lågt, inte minst med tanke på spelets mobilrötter.

Efter en kvick sökning hittade jag det här gameplay-klippet från Miami Steet på Youtube, och det vittnar om ett spel där man inte har full kontroll över sin bil, och främst får koncentrera sig på tajmade knapptryckningar i kurvorna. Men hej, jag dömer ingen, kanske det här spelet är exakt din grej? Man vet inte innan man provat!

Här är lanseringstrailern för Forza Street.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar