facebook_pixel
Fortnite får Avengers-gästspel på torsdag

Fortnite får Avengers-gästspel på torsdag

Personligen är jag inget fan av Fortnite, men jag har ändå stor respekt för Epic Games och vad de åstadkommit, främst i hur de får alla andra live service-spel att framstå som rena amatörproduktioner. Man håller helt enkelt ett rysligt högt tempo, och ser också till att uppdateringarna träffar rätt i tiden.

I fjol, kring biopremiären av Avengers: Infinity War, gästades spelet av storskurken Thanos, och den här gången kommer man vara ännu mer lägligt ute. Avengers: Endgame har nämligen biopremiär imorgon, och i övermorgon kommer en ny uppdatering till Fortnite, som kommer innehålla en hel del Avengers-godis.

Exakt i vilken form vet vi inte ännu, men gissningsvis loot och skins baserade på Marvels superhjältar, då tweeten nedan visar en Fortnite-tjej som håller i Captain Americas ikoniska, runda sköld.

Vi lär få anledningar att återkomma till ämnet på torsdag! Här är tweeten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar