facebook_pixel
Forgotton Anne och Tokyo Dark på menyn i ny Humble Bundle!

Forgotton Anne och Tokyo Dark på menyn i ny Humble Bundle!

Förra året släpptes Forgotton Anne, ett plattformsäventyr som ironiskt nog blev bortglömt och ignorerat omedelbart, trots att det i mitt tycke är smått fantastiskt och fjolårets mest underskattade spel (recension). Nu har spelet emellertid chans för återupprättelse, då det ingår i den nya Humble Bundlen!

Som du kanske gissat är det indiespel av Square Enix Collective (Square Enix indieprogram) som står på menyn, och för 1 dollar eller mer får man Goetia, Octahedron och Deadbeat Heroes, följt av nämnda Forgotton Anne vid mer än genomsnittet (just nu 7 dollar och 74 cent), tillsammans med The Turing Test och Black The Fall.

Slutligen, för 12 dollar eller mer, toppas anrättningen med Tokyo Dark (ett spel som undertecknad varit högintresserad av i evigheter!) samt Children of Zodiarcs. Humble Square Enix Collective Bundle är i kraft 13 dagar till, så du har ännu gott om tid på dig att fatta ett eventuellt inköpsbeslut.

Här är fjolårets lanseringstrailer för Forgotton Anne.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar