facebook_pixel
Firaxis-utvecklare har släppt modd som får Civ 6 att se ut som Civ 5

Firaxis-utvecklare har släppt modd som får Civ 6 att se ut som Civ 5

Civilization VI rullade ut hösten 2016 och hyllades sönder och samma av Jocke Kilman i vår maffiga recension. Alla var dock inte lika nöjda med spelet då estetiken var betydligt mer färggrann än grafiken i Civilization V, vilket ledde till att vissa spelare hade svårt att ta det hela på allvar.

Nu har emellertid Brian Busatti, art director för Civilzation VI, släppt en modd kallad för Environment Skin: Sid Meier’s Civilization V, som förser Civilization VI med färger och toner som påminner rejält om spelets omedelbara föregångare. Du kan ladda ner modden och läsa mer om de specifika förändringarna hos Steam Workshop.

Modden är kompatibel med varje version av Civilization VI, inklusive den nyaste expansionen Gathering Storm som släpptes nyligen (recension). Personligen tycker jag att det här är en fin gest av Busatti, som visar att han accepterar att inte alla gillar hans estetiska vision, och mer än gärna förser fansen med ett alternativ.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar