facebook_pixel
Epic Games Store skänker bort The Witness nu, följs upp av Transistor om 14 dagar

Epic Games Store skänker bort The Witness nu, följs upp av Transistor om 14 dagar

Jag kom just på en sak som jag är ganska stolt över. Ni vet Epic Games? De ligger ju bakom Fortnite, och det engelska ordet fortnight syftar på 14 dagar, eller exakt två veckor. Och vad gör Epic Games varannan vecka? De skänker bort nya spel via Epic Games Store! Ett sammanträffande eller varumärkessynergi?

Hur som helst är Jonathan Blows meditativa och svinambitiösa pusselspel The Witness gratis från och med nu och 14 dagar framöver (två veckor!) och i vanlig ordning har Epic Games också avslöjat nästa gratisspel (den här karusellen kommer fortsätta ända till slutet av året, otroligt nog). Och det är Transistor, actionrollspelet från 2014 av Bastion– och Pyre-utvecklarna hos Supergiant Games. Själv har jag aldrig spelet det tidigare, men jag har fått intrycket av att Transistor idag betraktas som Supergiant Games svarta får, och studions minst uppskattade titel?

Här är den gamla lanseringstrailern för The Witness från 2016.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar