facebook_pixel
Epic Games har anställt Infininty Ward- och Respawn-grundaren Jason West

Epic Games har anställt Infininty Ward- och Respawn-grundaren Jason West

2002 grundade Jasons West studion Infinty Ward tillsammans med Vince Zampella och Grant Collier. Året därpå lanserade man det första Call of Duty och förblev seriens huvudstudio ändå fram till den ack så berömda Infinity Ward-implosionen under 2010, då ägarna Activision sparkade både West och Zampella.

Duon gick vidare för att grunda den numera Electronic Arts-ägda studion Respawn Entertainment samma år (som nu senast gett oss sensationen och Apex Legends och det extremt uppskattade Titanfall 2), men West valde att lägga Respawn-hatten på hyllan redan 2013, och har därefter inte gjort särskilt mycket väsen av sig.

Nu har emellertid Game Awards-pappan Geoff Keighley tagit till Twitter för att basunera ut att Jason West sedan en månad tillbaka jobbar hos Epic Games, där han “bidrar till Epic Games spelutvecklingsansträngningar”, vad det nu betyder. Epic Games har också bekräftat dessa uppgifter, men i övrigt är de tystlåtna om ärendet.

Här är Geoof Keighleys tweet om Jason Wests nya jobb.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar