facebook_pixel
Efter nästan 20 år får Halo-hjälten Master Chief äntligen ett ansikte!

Efter nästan 20 år får Halo-hjälten Master Chief äntligen ett ansikte!

Förra sommaren utannonserade Microsoft och tv-nätverket Showtime en tv-serie baserad på den klassiska fps-franchisen Halo. Mot slutet av 2018 stötte den dock på patrull då regissören Rupert Wyatt hoppade av på grund av schemakonflikter, men nu har projektet ändå gjort fortsatta framsteg.

Via Hollywood Reporter får vi nämligen reda på att Pablo Schreiber fått rollen som Halo-huvudrollen Master Chief. Schreiber har tidigare gjort sig känd som Nick Sobotka i den andra säsongen av The Wire och George “Pornstache” Mendez i Orange is the New Black, och han får också sällskap sällskap av den australiensiska teaterskådespelerskan Yerin Ha, som kommer spela “en skarp, djärv 16-åring från de yttre kolonierna”, en helt nyskapad roll för den här tv-serien (tror jag, ni får rätta mig om jag har fel, det finns ju tusen Halo-böcker också!).

Slutligen får vi också reda på att Rupert Wyatts ersättare är Otto Bathurst (känd för Black Mirror), och att Showtime kapat ett avsnitt från den planerade 10-episoders-sviten som ett resultat av produktionsförseningarna. De nuvarande planerna är att produktionen kommer inledas i Budapest under hösten.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar