facebook_pixel
Dubbeltävling! Vinn maffiga HyperX Streamerkit och läckra Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition!

Dubbeltävling! Vinn maffiga HyperX Streamerkit och läckra Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition!

Ibland gäller det att slå lite extra på stora trumman. Så i detta fall när vi hystar upp en dubbeltävling med prylar för nästan sex papp! Ultracool hårdvara och en lika vass samlarutgåva är det som står på spel. Tävla eller dö! Okej, det kanske lät lite hårt. Vad vi menar är att detta är bra grejer och prestationen minimal, så du har ingen ursäkt att inte delta. Om du inte är rik, då. Eller lat.

Kanske är du nyfiken på att börja strömma spel. Kanske gör du det redan. Kanske vill du bara ha bra tangentbord, mick, hörlurar och mus. Oavsett vilket bör HyperX Streamerkit tillgodose dina behov. (Vi har till exempel haft deras utmärkta Cloud-lurar som vinst i tidningen.) Hårdvarukvartetten går loss på över 4 000 riksdaler och innehåller mikrofonen Quadcast, tangentbordet Alloy, lurarna Cloud Alpha och gamingmusen Pulsefire.

Underbart skoningslösa Sekiro: Shadows Die Twice from From “Dark Souls” Software behöver ingen närmare presentation. Vill du veta mer om det vassa ninjaäventyret, läs gärna vår recension om hur Benny lyriskt slet sitt hår under sitt spelande. Den tjusiga boxen innehåller följande katanavassa prylar:

Sekiro: Shadows Die Twice (pc)
Shinobi-figur (cirka 18 cm)
Artbook
Steelbook-fodral
Tre stycken spelmynt
Karta
Digitalt soundtrack

 

 

Givetvis vill du vinna, så hur gör du? Det är avgjort enklare än Sekiro, så mycket kan vi säga. Först joinar du vår Discord. Därefter letar du upp tråden som heter “tavlingar”. I den skriver du något hårdvarurelaterat eller med asiatisk koppling om varför du ska vinna. Det kan vara precis vad helst: din mest misslyckade kampsportsträning, när du trashade ditt tangentbord i en rage quit, att du brukar skrika repliker ur Shôgun-serien högt i vardagsrummet, eller varför inte ett foto på din episka spelhörna?

En vinnare tar hem hårdvarupaketet, och en vinnare får Sekiro-boxen. Go wild, och lycka till!

Tävlingen pågår till och med 9.00 onsdag 10 april.

Om skribenten

Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Liknande artiklar