facebook_pixel
Dreamfall Chapters-utecklarnas Draugen släpps i maj, kolla in nya storytrailern!

Dreamfall Chapters-utecklarnas Draugen släpps i maj, kolla in nya storytrailern!

Förra hösten avslöjade Dreamfall Chapters-utvecklarna Red Thread Games (inklusive Ragnar Tørnquist, skaparen av The Longest Journey) sitt nya “fjord noir”-mysterium Draugen. Och nu har vi fått en ny trailer som bekräftar att spelet släpps redan i maj via Steam och GOG!

Draugen utspelas i 1920-talets Norge, och man spelar som Edward Charles Harden, en amerikansk resenär som söker efter sin försvunna syster. Tillsammans med sin unga skyddsling Lissie utforskar Edward ett avlägset kustsamhälle, och det mörker som bubblar under den pittoreska ytan – som upplagt för ett berättelsedrivet förstapersonsäventyr i Firewatch-stil, och vi hoppas verkligen att spelet blir lika bra som det kan bli!

Här är den nya trailern för Draugen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar