facebook_pixel
Det verkar som att undersköna Octopath Traveler är på väg till pc!

Det verkar som att undersköna Octopath Traveler är på väg till pc!

Jag äger ännu ingen Switch (jag inväntar envist den beryktade uppdaterade versionen!) men om jag skulle äga en Switch skulle jag förmodligen ha spelat det tills vidare Switch-exklusiva j-rollspelet Octopath Traveler till lust och leda. Och nu verkar Square Enix-titeln äntligen vara på väg till pc:n!

Dessa uppgifter har nått oss via Gematsu, som hänvisar till en numera nedtagen sida hos Korean Game Rating Board (eller vad det nu heter), där en pc-version av Octopath Traveler sägs ges ut av Bandai Namco, som normalt tar hand om Square Enixs titlar i Sydkorea. Det här är dessutom inte första gången som Korean Game Rating Board avslöjat pc-versioner av tidigare konsolexklusiviteter i förtid, då man även råkade röja pc-versionen av Sunset Overdrive när det begav sig i fjol, drygt ett halvår innan den slutliga lanseringen.

Här är en trailer för Octopath Traveler från förra sommaren.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar