facebook_pixel
Darksiders 3-utvecklarnas Remnant: From the Ashes släpps i sommar

Darksiders 3-utvecklarnas Remnant: From the Ashes släpps i sommar

Förra sommaren avslöjade Gunfire Games och Perfect World Entertainment den nya co-op-skjutaren Remnant: From the Ashes. Mot hösten släppte även Gunfire Games sitt Darksiders III (tillsammans med THQ Nordic, inte Perfect World) ett spel som undertecknad något likgiltigt recenserade.

Nu har Remnant: From the Ashes hastigt och lustigt fått både ett lanseringsdatum och en ny trailer; spelet släpps den 20 augusti via Steam (tills vidare, innan Epic Games Store snappar upp det lol!) och vi kan förvänta oss överlevnadselement varvat med tredjepersonsskjutande, medan du tillsammans med två andra spelare försöker nedgöra horder av dödliga fiender och “episka bossar” medelst flexibla vapen i dynamiskt genererade världar.

Här är den nya trailern för Remnant: From the Ashes.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar