facebook_pixel
Dark Souls-doftande Dark Devotion släpps den 25 april, kolla in nya överblickstrailern!

Dark Souls-doftande Dark Devotion släpps den 25 april, kolla in nya överblickstrailern!

För lite mer än ett år sedan stiftade vi bekantskap med Dark Devotion, det nya Dark Souls-doftande actionrollspelet av Hibernian Workshop och The Arcade Crew. Och nu har man meddelat att spelet är nästintill klart och släpps om exakt en vecka, den 25 april. Kolla in den nya överblickstrailern här nedan!

Dark Devotion kommer säljas via både Steam och GOG för 17 pund och 49 cent (men man kan inte förhandsköpa det!) och betonar, liksom Dark Souls, en rejäl utmaning, ett dynamiskt och tungt stridssystem, läckert designade bossar och komplext historieberättande. Inget vi inte hört tidigare, med andra ord, men av trailern att döma är detaljarbetet utsökt, vilket åtminstone får mig villig att återigen bege mig ner i fantasymörkret.

Här är den nya överblickstrailern för Dark Devotion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar