facebook_pixel
Cuphead lägger till karaktärsval och nya cutscenes

Cuphead lägger till karaktärsval och nya cutscenes

Cuphead (vår recension) är lika charmigt som utmanande. Mycket av dess charm grundar sig i de fantastiskt välgjorda och stiliga animationerna, och därför är det värt att höja på ögonbrynen för spelets senaste uppdatering.

Version 1.2 har plötsligt dykt upp och inkluderar bland annat flera nya animationer, samt nya animerade cutscenes. Det introducerar också möjligheten att välja karaktär, så nu kan man ta sig an spelets utmaningar med Mugman direkt.

Som om inte det var nog har utvecklarna lagt till elva nya språk (dock inte svenska) samt massa buggfixar. Det tycks inte nämnvärt förändra den praktiska spelupplevelsen, men för fans av spelet är det säkert en bra ursäkt att ge sig an dess legendariska svårighetsgrad igen för att se allt nytt.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar