facebook_pixel
Cel-shadade fps:et XIII får remake i höst!

Cel-shadade fps:et XIII får remake i höst!

2003 var ett fantastiskt år för Ubisoft. Beyond Good & Evil, Prince of Persia: The Sands of Time och Rainbow Six 3: Raven Shield släpptes alla detta år, vilket ledde till att det numera kultförklarade celshade fps:et XIII drunknade lite i bruset. Nu är det dock tillbaka, och det kräver upprättelse!

Playmagic och Microids har nämligen utannonserat XIII, en remake av just XIII, och nedan kan du se den första teasertrailern. XIII baseras på den belgiska serietidningen från 80-talet med samma namn, och handlar om en soldat med minnesförlust som vaknar upp på en strand med ingenting mer än en mystisk nyckel och en udda tatuering som ledtrådar till hans sanna identitet. XIII kunde också skryta med kända röstskådespelare när det begav sig, såsom David Duchovny (X-Files) och Adam West (live-action-serien baserad på Batman).

XIII släpps den 13 november. Här är den första teasertrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar