facebook_pixel
Call of Duty: Black Ops 4 kommer få en andra battle royale-karta baserad på Alcatraz

Call of Duty: Black Ops 4 kommer få en andra battle royale-karta baserad på Alcatraz

De flesta battle royale-spel som vi fått hittills bjuder på en enda karta, men nu sällar sig Call of Duty: Black Ops 4 till Playerunknown’s Battlegrounds exklusiva sällskap, genom att introducera en andra Blackout-karta baserad på den ikoniska amerikanska fängelseön Alcatraz. Kolla in nya trailern här nedan!

Alcatraz-kartan till Call of Duty: Black Ops 4 är tillgänglig i Playstation 4-versionen av spelet från och med idag (med andra ord når den pc:n om drygt en månad) och beskrivs som mindre och tajtare än den ursprungliga Blackout-kartan, även om det fortfarande också kommer finnas utrymme för eldstrider över längre avstånd utanför de tajta fängelsekorridorerna. Huruvida kartan är gratis framgår inte, men eftersom Call of Duty fortfarande använder sig av den traditionella season pass-modellen så anar vi att så inte är fallet.

Här är trailern för Alcatraz-kartan till Blackout i Call of Duty: Black Ops 4.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar