facebook_pixel
Borttagna Borderlands 3-tweets antyder septemberelease, Epic Games Store-exklusivitet

Borttagna Borderlands 3-tweets antyder septemberelease, Epic Games Store-exklusivitet

Förra veckan fick vi den första trailern för Borderlands 3, och lite annan spridd information. Dock inget lanseringsfönster eller andra spikade releaseplaner, men tydligen har en eller flera tweets gått upp i förtid, som både avslöjar det troliga premiärdatumet och möjlig Epic Games Store-exklusivitet.

Denna information har nått oss via industriinsidern Wario64 på Twitter (via Resetera och Webarchive), och tydligen planeras Borderlands 3 släppas redan den 13 september. Därtill har Wario64 också laddat upp en ny teaservideo (som tagits ner från Borderlands 3-kontot, tillsammans med all övrig relaterad information om lanseringen) där den numera ack så välbekanta Epic Game Store-logon skymtar i förbifarten.

Gearbox Softwares galjonsfigur Randy Pitchford har också kommenterat ärendet lite försiktigt, och säger att “2K/Take Two har de exklusiva utgivningsrättigheterna för Borderlands 3, och tar alla beslut angående priser, territorier, distribution och partnerskap”. Pitchford tillägger också att han, i egenskap av kund, “är nöjd med att handla i olika butiker”, och att exklusiviteter inte gör så mycket så länge de är korta, “exempelvis sex månader”.

Här är Wario64:s och Randy Pitchfords tweets om Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar