facebook_pixel
Blizzard antyder ny Overwatch-karta i Kuba

Blizzard antyder ny Overwatch-karta i Kuba

Det närmar sig tiden på året då Archives-eventen brukar dra igång i Overwatch, som i fjol introducerade den nya kartan Rialto. Och i år kommer vi av allt att döma få dra till Kuba; Blizzard har nämligen snickrat ihop en fejkad dagstidning, där man beskriver ett lokalt romdestilleri och en havsnära fästning.

Den fullständiga artikeln kan läsas här (både i form av en en högupplöst tidningssida och vanlig text) och utöver destilleriet och fästningen nämns också en kommande orkan, som kommer träffa Kuba med en hastighet på 193 kilometer i timmen, och översvämningar som följd. Tidningsartikelns toppbild visar destilleriet under regniga, molntunga skyar, så det verkar som att Blizzard eventuellt kommer göra vädret till en ny spelmekanik, eller åtminstone en stämningshöjare. Kanske vissa delar av kartan kommer översvämmas varje match?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar