facebook_pixel
Betatestandet av Halo: The Master Chief Collection försenas

Betatestandet av Halo: The Master Chief Collection försenas

I mars avslöjade 343 Industries och Microsoft att Halo: The Master Chief Collection kommer till Steam. Man kunde omedelbart anmäla sig till betatester, och ett nyhetsbrev antydde att samlingens samtliga sex titlar kommer släppas i år, vilket fick oss att tro att betatesterna var nära förestående.

Nu har 343 Industries Brian Jarrard emellertid medgett att betatesterna av Halo: Reach (som kommer vara samlingens första spel) försenas. Exakt hur länge vet vi inte, men Jarrard skriver att “detta är ett väldigt komplicerat projekt, och vi är alla överens om att kvalitet trumfar allt annat, och att vi behöver ta Master Chief Collection till pc:n och hålla kvaliteten som Halo-fans och pc-spelare förväntar sig och kräver”.

Just nu jobbar man främst med mus- och tangentbordskontrollerna, som för tillfället inte kan justeras i själva spelet, utan kräver ett skilt program. “Det funkar för tillfället, men är inte en duglig upplevelse för någon form av publikt speltestande” fortsätter Jarrard. Mer information om Halo: The Master Chief Collection väntar inom kort.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar