facebook_pixel
Bekräftat: Yakuza Kiwami 2 släpps till pc den 9 maj!

Bekräftat: Yakuza Kiwami 2 släpps till pc den 9 maj!

Den 1 april skrev vi om att en pc-version av Yakuza Kiwami 2 hade dykt upp hos ESRB. Och nu har det visat sig att det inte handlade om ett aprilskämt; Sega har nämligen bekräftat att Yakuza Kiwami 2 släpps till pc via Steam redan den 9 maj, och nedan ser du en rykande färsk trailer!

Yakuza Kiwami 2 är en remake av Yakuza 2 som ursprungligen släpptes till Playstation 2 hösten 2008. Till skillnad från Yakuza Kiwami (som är en remake av seriens första spel) använder Yakuza Kiwami 2 sig av spelmotorn från Yakuza 6 (Yakuza Kiwami baserades på tekniken från Yakuza 0) vilket gör slagsmålen mer dynamiska, och miljöerna mer sömlösa (man kan gå rakt in i affärer utan laddningsskärmar).

Undertecknad är något av ett pånyttfött Yakuza-fan (fastän jag faktiskt spelade igenom Yakuza 2 på konsol när det begav sig, men jag har bara några enstaka minnen av upplevelsen) och ser fram emot att följa upp mina recensioner av både Yakuza 0 (90 procent) och Yakuza Kiwami (85 procent) senare i vår!

Här är trailern för pc-versionen av Yakuza Kiwami 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar