facebook_pixel
Bekräftat: Borderlands 3 släpps den 13 september, blir tidsexklusivt för Epic Games Store i ett halvår

Bekräftat: Borderlands 3 släpps den 13 september, blir tidsexklusivt för Epic Games Store i ett halvår

Precis som gårdagens borttagna tweets antydde har Gearbox Software nu officiellt meddelat att Borderlands 3 släpps den 13 september. En fredag, förresten, så vidskepligheten hos Gearbox Software och 2K Games verkar vara ganska begränsad. Dessutom har vi fått en titt på spelets omslag!

På pc:n inhandlar vi ju våra spel digitalt största delen av tiden, men det är ändå värt att lyfta fram box arten för Borderlands 3, eftersom den i mitt tycke är helt fantastisk. Här intill kan du kolla in standardutgåvan till Playstation 4, och i Wario 64:s tweet här nedan kan du även kolla in deluxe- och super deluxe-utgåvorna, som bägge har lite annorlunda färgscheman.

Wario 64 listar även innehållet i Diamond Loot Chest Collector’s Edition-utgåvan, som bland annat inkluderar tygkarta, 10 figuriner, “Sanctuary 3 Snap Model” (vad nu det betyder) och själva basspelet tillsammans med ett season pass (season pass confirmed!), guldskins för vapnen och deluxe-utgåvans bonusinnehåll.

Uppdaterat: I en pressrelease (via Kotaku) har Gearbox och 2K Games även bekräftat att Borderlands 3 blir tidsexklusivt för Epic Games Store, men “bara” i ett halvår.

De första spelsekvenserna från Borderlands 3 debuterar den 1 maj. Här är Gearbox och Wario 64:s tweets.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar