facebook_pixel
Battle royale-spelet Valhall visar upp sig i ny video

Battle royale-spelet Valhall visar upp sig i ny video

Battle royale-genren har fått otaliga variationer de senaste åren, men ett tema som mig veterligen inte tacklats ännu är vikingatiden. Således entré för Valhall, ett vikinga royale av den lilla indiestudion Blackrose Arts, och du kan kolla in en ny tio minuter lång gameplayvideo här nedan!

Valhall har även en produktsida på Steam där vi kan läsa att spelet kommer släppas i early access “snart”. Blackrose Arts vill ge sig själva ett “ganska flexibelt” schema, men räknar med att hela early access-processen kommer ta mellan 5-7 månader. Till en början kommer enbart battle royale-läget finnas tillgängligt, men tids nog kommer man lägga till fler spellägen, varav flera redan är under utveckling.

I videon betonar Blackrose Arts ett smidigt och snabbt stridssystem, och en stark relation med gräsrotsfinansiärerna, som kommer ha en verklig inverkan på hur spelet utvecklas.

Här är de nya spelsekvenserna från Valhall.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar