facebook_pixel
Anthem har fått ny stronghold, men ytterligare utlovade nyheter dröjer rejält

Anthem har fått ny stronghold, men ytterligare utlovade nyheter dröjer rejält

Anthem är ett spel som man fortfarande kan spela, och så sent som igår fick det en ny uppdatering som bland annat introducerade en ny stronghold (Anthems motsvarighet till raidgrottor) och en rad gameplayjusteringar och livskvalitetsförbättringar som du kan bekanta dig med här.

Dessa kommer dock vara de sista rejäla nyheterna för spelet på ett bra tag, eftersom Bioware krupit till Reddit-korset för att medge att den utannonserade vägkartan över nytt innehåll (inklusive guilds, leaderboards, mastery-systemet och gruppaktiviteter för endgame-spelare) inte kommer hålla streck, och att man kommer koncentrera sig på buggixar, stabilitet och förbättrat spelflöde istället för nya features.

– Vi har lärt oss mycket sedan spelet gick live, skriver Bioware. Vi har hört gott om feedback från er alla, och vi har jobbat ihärdigt för att förbättra så många saker som möjligt på kort sikt. Vi har fixat många buggar och genomfört förändringar som vi tror pekar oss i rätt riktning för framtiden. Med det sagt vet vi att vi fortfarande har en bra bit kvar innan Anthem blir spelet som vi alla vill att det ska vara.

Någon större inblick i hur försenade de utlovade nyheterna kommer bli får vi inte, men det är förmodligen klokt av Bioware att fortsätta fila på grunden innan man bygger huset alltför stort och otympligt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar