facebook_pixel
Age of Empires II: Definitive Edition listas hos ESRB, antyder snar lansering

Age of Empires II: Definitive Edition listas hos ESRB, antyder snar lansering

Sommaren 2017, samtidigt som Age of Empires IV utannonserades, avslöjade Microsoft att både Age of Empires II och III kommer få remasters, tillsammans med originalspelet. Age of Empires: Definitive Edition släpptes i början av fjolåret, men Jocke Kilman ansåg att spelet åldrats rejält i vår recension.

Nu verkar det också som att Age of Empires II: Definitive Edition kommer lanseras inom kort, då spelet listats hos ESRB, där det fått åldersmärkningen T och en beskrivning av spelets våldsamma innehåll (man kan “zooma in” på enheter för en närmare titt på våldet, vilket kanske eller kanske inte är en nyhet jämfört med originalet?).

En ESRB-listning antyder allt som oftast att spelet är klart för lansering (nu senast dök Yakuza Kiwami 2 upp den 1 april, och redan den 11 april avslöjade Sega att spelet släpps den 9 maj) vilket antyder att vi kommer kunna spela Age of Empires II: Definitive Edition någon gång mot slutet av maj eller början av sommaren!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar