facebook_pixel
XCOM 2 och Cities: Skylines är gratis att provspela i helgen

XCOM 2 och Cities: Skylines är gratis att provspela i helgen

Helgen är på ingång, och precis som vanligt firas det med nya erbjudanden på Steam. Utöver en stor Ubisoft-rea (Far Cry New Dawn för halva priset, bland annat) och spridda erbjudanden (Call of Cthulhu för 30 euro) hittar vi även gratishelger för både XCOM 2 och Cities: Skylines!

Bägge gratishelgerna tar slut på måndag kväll (kl. 18:00 svensk tid, om jag inte misstar mig helt) och bägge titlarna åtföljs också av reor på massiva 75 procent, vilket innebär att du just nu får XCOM 2 för 12 euro och 49 cent, och Cities: Skylines för 7 euro. Inte illa, speciellt med tanke på att det rör sig om två av de mest hyllade pc-titlarna överhuvudtaget de senaste fem åren, som bara blivit bättre efter rejäla expansioner (speciellt XCOM 2: War of the Chosen tog basspelet till nästa nivå, och bjöd på “allt du vill ha och mer därtill” enligt Jocke Kilman).

Här är de två gamla lanseringstrailrarna för XCOM 2 och Cities: Skylines.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar