facebook_pixel
WW2-spelet Hell Let Loose lanseras i early access den 6 juni

WW2-spelet Hell Let Loose lanseras i early access den 6 juni

Sommaren 2017 presenterades vi för Hell Let Loose, en WW2-skjutare för upp till 100 spelare samtidigt, med målet att skapa slagfält i realistisk skala och en autentisk andra världskrigs-upplevelse, komplett med livsviktiga försörjningskedjor som förser trupperna med förnödenheter.

En kickstarterkampanj för spelet drog sedan igång hösten 2017 (vi fick också nio minuter gameplay i samma veva) och spelet drog till slut in över 300 000 australienska dollar, över dubbelt så mycket som den ursprungliga efterfrågade summan på 136 000 australiensiska dollar.

Nu har vi äntligen fått ett datum för spelets early access-lansering; Hell Let Loose kommer gå live via Steam den 6 juni (dagen D, med andra ord) och innan dess kommer också tre betatester ordnas, varav det första inträffar nästa helg, mellan den 5 och 7 april. Black Matter och Team 17 uppmanar dig att förhandsboka spelet (man ska inte förhandsboka spel) för garanterad betatillgång, men det låter också som att andra kommer kunna få tillträde.

Här är en ny trailer för Hell Let Loose, det spikade early access-datumet till ära.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar