facebook_pixel
World of Warcraft är gratis för återvändande spelare att prova i helgen

World of Warcraft är gratis för återvändande spelare att prova i helgen

Har du ett gammalt World of Warcraft-konto som ligger och skräpar någonstans? Förmodligen, och i så fall är det nog lönt att försöka damma av det, ty Blizzard har nämligen berättat att World of Warcraft kommer vara gratis att spela för alla gamla spelare helgen ut, med start nu på torsdag.

Det tillgängliga innehållet sträcker sig ända fram till den näst nyaste expansionen Legion, och om du får blodad tand av ditt återbesök så är den nyaste expansionen Battle for Azeroth prisnedsatt med 40 procent (30 dollar istället för 50 dollar för standardutgåvan), men då bör du ha i åtanke att du fortfarande behöver en aktiv prenumeration (en månad för 15 dollar). Du kan också prova en trial-version av Battle for Azeroth, men den ger dig bara tre timmars speltid per karaktär över helgen, även om proceduren kan upprepas hela 12 gånger.

Läs mer om World of Warcrafts “Welcome Back”-helg här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar