facebook_pixel
Two Point Hospital får ny dlc-expansion, släpps den 18 mars

Two Point Hospital får ny dlc-expansion, släpps den 18 mars

I slutet av förra sommaren släpptes Two Point Studios andliga Theme Hospital-uppföljare Two Point Hospital, till Jocke Kilmans 88-procentiga förtjusning (recension). Dessutom utsåg vi spelet till det tredje bästa pc-spelet under 2018, så det är nog en och annan PCG-medarbetare som nickar gillande just nu.

Two Point Studios och Sega har nämligen precis utannonserat den nya dlc-expansionen Two Point Hospital: Pebberley Island, och den kommer släppas redan den 18 mars. Dess Steam-sida hittar du här tillsammans med prislappen 8 euro och 9 cent (10 procents rea fram till lanseringen) vilket antyder en inte särskilt enorm expansion, även om vi utlovas både ett nytt sjukhus bland tropiska miljöer, inklusive nya problem (aggressivt växtliv) och äventyrslystna patienter, som måste botas innan de tar livet av sig bland de närbelägna vulkanerna.

Här är den officiella trailern för Two Point Hospital: Pebberley Island.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar