facebook_pixel
Two Point Hospital är gratis att prova i helgen, får gästspel av headcrabs från Half-Life!

Two Point Hospital är gratis att prova i helgen, får gästspel av headcrabs från Half-Life!

I slutet av förra sommaren släpptes Segas och Two Point Studios andliga Theme Hospital-uppföljare Two Point Hospital, till Jocke Kilmans 88-procentiga förtjusning (recension). Dessutom utsåg vi spelet till det tredje bästa pc-spelet under 2018, så om du inte provat det ännu är det sannerligen dags nu!

Two Point Hospital är nämligen gratis att provspela via Steam helgen ut, och dessutom bjuds det också på en del nytt gratisinnehåll som detaljeras i det här blogginlägget (och på bilden här ovan). Utöver inredningsobjekt hämtade från övriga Sega-serier – som Endless-spelen, Total War och Football Manager – får vi också en helt ny sjukdom baserad på inga mindre än headcrabs, de ansiktskramande utomjordingarna från Half-Life 2. En del roligt att bekanta sig med för existerande spelare också, med andra ord!

Gratishelgen för Two Point Hospital åtföljs av en rea för det fullständiga spelet (33 procent, 23 euro och 44 cent) som varar fram till nästa veckas torsdag, 21 mars. Vi tar även tillfället i akt att påminna om att den nya dlc-expansionen Pebberley Island också släpps på måndag!

Här är trailern för Two Point Hospitals gratishelg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar