facebook_pixel
Trine 4 släpps i höst, kolla in utannonseringstrailern!

Trine 4 släpps i höst, kolla in utannonseringstrailern!

Förra hösten avslöjade finska Frozenbyte sitt nya co-op-spel Trine 4: The Nightmare Prince. Till skillnad från den hårt kritiserade och fullt tredimensionella trean kommer dock Trine 4 återvända till 2.5D-stilen från ettan och tvåan, i syfte att leverera “det mest kompletta Trine-spelet som någonsin gjorts”.

Nu har Trine 4: The Nightmare Prince äntligen fått dess första trailer tillsammans med ett tilltänkt lanseringsfönster; Trine 4 kommer släppas någon gång i höst via Steam, och samtidigt kommer Frozenbyte och utgivarna Modus också rulla ut ett komplett samlingsbaket vid namn Trine: Ultimate Collection, som innehåller samtliga fyra spel och allt släppt bonusmaterial (och kanske till och med en del nytt?).

Trine 4 kommer också, för första gången i seriens nära tioåriga historia, låta upp till fyra spelare samarbeta samtidigt (tidigare har den siffran varit begränsad till tre) vilket får oss att tro att titelns Nightmare Prince också kan komma att bli spelbar vad det lider, vid sidan av de tre ordinarie hjältarna? Känns logiskt.

Här är utannonseringstrailern för Trine 4: The Nightmare Prince.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar