facebook_pixel
Trailer för den nya Doom-filmen har släppts, Bethesda tar omedelbart avstånd

Trailer för den nya Doom-filmen har släppts, Bethesda tar omedelbart avstånd

Jag tyckte faktiskt att den första Doom-filmen från 2005 var rätt okej, även om jag bara såg den en gång och inte har något vidare behov av att någonsin se den igen. Och nu, nästan 15 år senare, kommer en uppföljare, denna gång utan Dwayne Johnson och Karl Urban, eller någon annan stjärna överhuvudtaget.

För produktionen av Doom: Annihilation svarar Universal Pictures, och filmen är både skriven och regisserad av Tony Giglio, som tidigare gett oss S.W.A.T: Under Siege (som har det imponerande genomsnittsbetyget 4,5 av 10 på IMDB). I de mest framträdande rollerna hittar vi sedan Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion) och Nina Bergman (The Car: Road to Revenge), och jag har inte hört talas om varken skådespelare eller filmer tidigare (även om jag nickar gillande åt titeln The Car: Road to Revenge, ganska bra!).

Trailern ser sådär lite lagom sunkig ut, vilket lett till att Bethesda omedelbart tagit avstånd genom att kallt konstatera att “vi inte är involverade i den här filmen” via det officiella Doom-kontot på Twitter.

Doom: Annihilation kommer släppas direkt-till-video i höst. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar