facebook_pixel
The Sinking City visar upp sig i ny stämningsfull gameplay-trailer

The Sinking City visar upp sig i ny stämningsfull gameplay-trailer

Tidigare den här veckan rapporterade vi att det nya Lovecraft-doftande Frogwares-äventyret The Sinking City försenas, troligtvis till den 31 maj. Varken Big Ben Interactive eller Frogwares själva har bekräftat eller dementerat dessa uppgifter ännu, men nu har man åtminstone släppt en ny gameplaytrailer!

I The Sinking City tar spelaren rollen som detektiven Charles Reed, och bär det fullständiga ansvaret för att kartlägga exakt vad som händer i Oakmont, Massachusetts. Detta innebär att Frogwares “inte kommer hålla din hand överhuvudtaget”, och spelet kommer helt och hållet sakna rättframma uppgifter och målikoner på kartan. Därtill kommer äventyret “aldrig berätta för dig hur du ska ta dig an ett uppdrag, vart du ska gå, vad du ska söka efter eller vem du ska anklaga”. Onekligen ambitiöst så det förslår, och vi hoppas verkligen att spelet håller sig på rätt sida av mystiken, då den här typen av design lätt kan slå bakut och resultera i omåttlig frustration.

Här är den nya gameplaytrailern för The Sinking City.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar