facebook_pixel
The Outer Worlds, Control, med flera blir också Epic Games Store-exklusiva

The Outer Worlds, Control, med flera blir också Epic Games Store-exklusiva

Tidigare idag skrev vi om att Quantic Dream-trion Detroit: Become Human, Heavy Rain och Beyond: Two Souls kommer göra pc-debut senare i år, exklusivt hos Epic Games Store. Och nu har listan över Epic-titlar utökats ytterligare, den här gången med ytterligare två riktigt tunga tillskott.

Obsidian Entertainments nya förstapersonsrollspel The Outer Worlds (som imponerade oss rejält under premiärvisningen i fjol) kommer nämligen lanseras exklusivt via Epic Games Store (och Microsoft Store, men ingen bryr sig ju om den butiken), och nå Steam först ett år senare.

Därtill, enligt Polygon, kommer också Remedy Entertainments nya actionspel Control lanseras exklusivt via Epic Games Store, tillsammans med Afterparty och The Sinking City, och de för mig nya bekantskaperna Industries of Titan, The Cycle, Journey to the Savage Planet, Kine och Spellbreak. Sedan tidigare vet vi även att Dauntless, Phoenix Point och Solar Ash Kingdom kommer bli Epic Games Store-(tids)exklusiva.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar