facebook_pixel
Steel Division 2 försenas, men bara lite grann

Steel Division 2 försenas, men bara lite grann

Under januari månads döende timmar rapporterade vi att Steel Division 2, det nya andra världskrigs-rts:et av Eugen Systems, skulle släppas den 4 april. Nu har emellertid spelet försenats, och våra engelska kollegor rapporterar att den nya lanseringsdagen istället blir torsdagen den 2 maj.

Inte särskilt mycket att förfära sig över, med andra ord, och enligt Eugen Systems har förseningen inträffat eftersom man vill ge sig själva lite extra tid att agera på spelarfeedbacken man räknar med att erhålla under det stora betatestet, som kommer äga rum mellan den 27 och 28 mars, och vara i exakt 48 timmar.

Tyvärr kommer betan enbart bli tillgänglig för de som förhandsbokat Steel Division 2 (man ska inte förhandsboka spel) men den kommer bjuda på både enspelar- och flerspelar-innehåll, inklusive det defensivt betonade spelläget Breakthrough och den offensivt lagda motsvarigheten Conquest.

Mer information om betatestet kommer göras tillgänglig nästa vecka.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar