facebook_pixel
Spelrum #14 – Electric Boogaloo

Spelrum #14 – Electric Boogaloo

I den trettonde uppföljaren till vårt omåttligt populära debutavsnitt pratar vi om just uppföljare. Vilka är bäst, sämst, vilka är de största besvikelserna, och vilka potentiella uppföljare skulle vi helst vilja se?

Det blir ett ännu sladdrigare samtal än vanligt där vi också diskuterar vad som gör en uppföljare framgångsrik eller till en besvikelse. Vi nöter bland annat igenom hela Resident Evil-serien, ponerar vilka Kickstarter-uppföljare som levererat på sitt löfte, och tvingar oss själva att minnas Tomb Raider: Angel of Darkness.

I det här avsnittet hör vi Jerry Fogselius, Joakim Kilman, Fredrik Eriksson, och Rikard Olsson.

Musik: hellstar.plus

Lyssna nu på Stitcher, SpotifyAcastSoundcloud, Poddtoppen, Tune In, och Itunes. Dessutom finns podden numera också på YouTube, där avsnitten kommer upp lite senare.

Spelrum är en podcast av och med Svenska PC Gamer. Nya avsnitt kommer en-två gånger i månaden. Har ni frågor, kommentarer, eller bara vill prata av er om avsnittet så kommentera gärna! PS. Vi tål kritik.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar