facebook_pixel
Skynda! Tacoma skänks bort gratis via Humble

Skynda! Tacoma skänks bort gratis via Humble

Tacoma, det nyaste spelet av Gone Home-utvecklarna Fullbright, släpptes så sent som sommaren 2017. Och nu skänks det bort gratis; allt du behöver göra är att styra kosan till Humble och se till att du prenumererar på nyhetsbrevet, varpå du kan tanka ner en DRM-fri kopia av Tacoma helt gratis!

Med andra ord får vi ingen Steam-nyckel den här gången (vilket säkerligen kan vara tillräckligt för att flera av er inte ska nappa på erbjudandet alls) så du gör bäst i att arkivera installationsfilerna noggrant utifall något beklagligt händer i framtiden. Tacoma uppnådde aldrig samma kultklassiska status som Gone Home, men vår recensent Charlie Mårtensson belönade ändå rymdpromenaden med betyget 80 procent, och omdömet “en kort, interaktiv berättelse som ger en rörande inblick i sex väldigt olika människors liv”. Vackert så!

Här är lanseringstrailern för Tacoma från 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar