facebook_pixel
Sekiro: Shadows Die Twice släpps på fredag, kolla in nya gameplay-trailern!

Sekiro: Shadows Die Twice släpps på fredag, kolla in nya gameplay-trailern!

Inte för att skryta nu, men jag klarade Dark Souls för allra första gången i torsdags. En utmattande upplevelse, speciellt när det kom till dlc-materialet, men jag känner mig ändå redo för mera, så då passar det ju alldeles utmärkt att From Softwares nya titel Sekiro: Shadows Die Twice släpps nu på fredag!

Lanseringstrailern fick vi redan för en vecka sedan, och nu har vi fått en fem minuter lång trailer som går igenom vad vi kan förvänta oss rent spelmässigt (man tycker ju att dessa trailers borde ha släppts i omvänd ordning, men vad vet jag, jag är ingen pr-expert, det är säkert bättre så här).

Emedan Sekiro framstår som mycket välbekant på vissa sätt framstår det som betydligt mer främmande på andra: bland annat är striderna snabbare, och så verkar traditionellt historieberättande också rymmas med den här gången. Liksom i Dark Souls kommer spelaren ges “en andra chans”, men om man dör en andra gång (innan man återuppväckt sig själv till fullo via statyer eller genomfört ett “shinobi death blow”) kommer man “gå miste om resurser och utsättas för andra, potentiellt mer personliga konsekvenser”. Spännande!

Här är den nya gameplay-trailern för Sekiro: Shadows Die Twice.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar