facebook_pixel
Ryska överlevnadsskräckisen Pathologic 2 släpps i maj, kolla in nya trailern!

Ryska överlevnadsskräckisen Pathologic 2 släpps i maj, kolla in nya trailern!

Redan hösten 2017 stod det klart att den planerade remaken av skräckspelet Pathologic, som ursprungligen släpptes 2005, hade växt i omfattning och därför förärades uppföljarstatus. Och nu, i samband med gårdagens Gearbox-presentation, har Pathologic 2 fått både en trailer ett lanseringsdatum.

Pathologic 2 släpps om drygt två månader, den 23 maj. För utvecklingen står ryska Ice-Pick Lodge (samma team som skapade originalspelet) och som utgivare listas fortfarande enbart Tinybuild på Steam, viket gör Gearbox Publishings exakta inblandning lite oklar. Pathologic 2 beskrivs hur som helst som “en handlingsdriven dramatisk thriller om att slåss mot en dödlig sjukdom i en avskärmad, lantlig stad”. Spelaren tar rollen som en helare, och för att rädda alla måste man först och främst själv överleva, i en värld där mat och mediciner är bristvaror.

Här är den nya trailern för Pathologic 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar