facebook_pixel
Risk of Rain 2 har lanserats i early acccess via Steam

Risk of Rain 2 har lanserats i early acccess via Steam

Borderlands 3 (du har väl kollat in den första trailern?) må ha varit huvudnumret under gårdagens Gearbox-presentation, men en av de mest intressanta nyheterna i mitt tycke var att Gearbox ger ut Risk of Rain 2, och att det co-op-fokuserade actionspelet är spelbart i early access via Steam precis nu.

Prislappen är 18 euro, men eftersom co-op är i fokus så får man två exemplar av spelet till priset av ett fram till imorgon kväll, kl. 20:00 svensk tid (tror jag?). Upp till fyra spelare kan dock spela tillsammans, och utvecklarna Hopoo Games säger att “ingen omgång kommer bli den andra lik”, detta eftersom att banorna, fienderna, bossarna och föremålen slumpgenereras. Därtill kan ett “unikt skalningssytem” se till att tidigare bossar spawnas som helt vanliga fiender om spelarna blir kraftfulla nog, så någon utmaningsbrist lär det inte bli.

Early access-perioden beräknas vara i drygt ett år. Här är den nya trailern för Risk of Rain 2.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar