facebook_pixel
Resident Evil 2-modd byter ut Mr. X mot tåget Thomas

Resident Evil 2-modd byter ut Mr. X mot tåget Thomas

Jag måste erkänna att jag knappt är medveten om tåget Thomas existens, bortsett från enstaka memes på internet. Men eftersom till och med Hajp-Jerry, PCG-stabens ungdomliga idéspruta, tyckte det här var värt att lyfta fram så är det väl det, och du kan kolla in klippet som tagit internet med storm här nedan!

I Resident Evil 2 finns nämligen en storväxt herreman vid namn Mr. X, som gillar att terrorisera spelaren och dyka upp när man som allra minst anar det. Nog så skrämmande i sitt ursprungliga utförande, men i moddares händer har man nu höjt (ång)trycket några snäpp till, genom att byta ut Mr. X mot just tåget Thomas. Det dråpliga resultatet kan kollas in i klippet här nedan, men vi på PC Gamer undrar samtidigt stilla när den riktiga Thomas kommer läggas till i spelet, det vill säga vår ärade chefredaktör Tveskägg? Nudge nudge, wink wink!

Här är tåget Thomas i Resident Evil 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar