facebook_pixel
Officiellt: The Sinking City dröjer till den 27 juni

Officiellt: The Sinking City dröjer till den 27 juni

Förra veckan noterade vi att lanseringsdatumet för det Lovecracft-inspirerade The Sinking City plötsligt hade försvunnit från Steam, trots att det var meningen att spelet skulle släppas den 21 mars. Därtill listade Amazon datumet den 31 maj, men nu har det visat sig att förseningen blir ännu längre än så.

I den nya videon här nedan här nedan medger nämligen Sergey Oganesyan, community manager för The Sinking City, att Frogwares spel dröjer ända till den 27 juni. En ganska rejäl försening, med andra ord, och anledningen är främst att man vill hitta ett lanseringsfönster med mindre konkurrens, för att verkligen se till att The Sinking City ska kunna maximera dess försäljningspotential. Självklart kommer den extra tiden också ge Frogwares ytterligare tid att optimera spelet, med ett förhoppningsvis rejält välpolerat resultat i sommar.

Här är videon om förseningen av The Sinking City.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar