facebook_pixel
Ny trailer visar upp Elsweyr-zonen i The Elder Scrolls Online

Ny trailer visar upp Elsweyr-zonen i The Elder Scrolls Online

Tidigare i år, i mitten av januari, avslöjade Zenimax Online Studios och Bethesda att den nya The Elder Scrolls Online-expansionen utspelas i Elsweyr, Cyrodiils södra grannprovins och Kahjit-folkets hemvist. Och nu har vi fått en ny trailer som visar upp de nya miljöerna, och de fasansfulla hot vi finner där i.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr släpps nu i sommar, den 4 juni, vilket faktiskt inte är längre än 71 dagar bort, eller strax över två månader. I trailern får vi utöver Kahjit-folket också glimtar av drakar, katter med ögonlappar, fuktiga djungler, torra öknar, odöda zombier, ilskna skelett samt håriga troll. Bethesda har även meddelat att man får omedelbar tillgång till basspelet, Rahd-m’Athra-riddjuret, samt Morrowind- och Summerset-kapitlen (allt nuvarande innehåll?) om man förhandsbokar Elsweyr precis nu, vilket låter rätt okej om du ändå är nyfiken.

Här är den nya trailern för The Elder Scrolls Online: Elsweyr.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar