facebook_pixel
Ny Shenmue 3-video visar upp strider och dockansikten

Ny Shenmue 3-video visar upp strider och dockansikten

Vissa spelserier borde kanske förbli begravda. Som Shenmue, en serie som en gång i tid befann sig i spelbranschens absoluta framkant, men numera främst har ett arkeologiskt värde. Shenmue 3 kommer hända ändå, och nu har vi fått en ny gameplaytrailer som visar upp tveksamma strider och dockansikten.

Detta till och med efter att Yu Suzuki och utvecklingsteamet hos Ys Net enligt egen utsago förbättrat de gamla ansiktsanimationerna, vilket framstår som ganska bisarrt i efterhand. Förra sommaren släpptes även nyutgåvor av de två första Shenmue-spelen, i samma veva som vi fick (ännu ett) planerat lanseringsdatum för trean, närmare bestämt den 27 augusti. Personligen skulle jag inte bli förvånad om spelet försenas ännu en gång, men kanske blir 2019 äntligen året då vi får en fortsättning på Ryos äventyr? Vi kan bara vänta och se.

Här är den nya trailern för Shenmue 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar