facebook_pixel
Ny Humble Bundle bjuder på Dream Daddy, Overgrowth och Getting Over It

Ny Humble Bundle bjuder på Dream Daddy, Overgrowth och Getting Over It

Vissa Humble Bundles är bättre än andra, och denna hör onekligen till den mer lockande kategorin; Humble Indie Bundle 20 är nämligen live nu och under de två kommande veckorna, och samlingen bjuder på en lång rad hyllade indietitlar från de senaste åren som du förmodligen hört talas om.

Den första nivån, “betala vad du vill”, bjuder på trion The First Tree, Tangledeep och Among the Sleep – Enhanced Edition (ett norskt skräckspel om ett spädbarn!) och följs av “betala mer än genomsnittet” (just nu 3 dollar och 75 cent) som utökar samlingen med det underbart frustrerande Getting Over It with Bennett Foddy, Tooth and Tail och Dream Daddy: A Dad Dating Simulator (ganska självförklarande titel, eller hur?).

Slutligen, för 10 dollar eller mer, toppas anrättning av Overgrowth, ett ilsnabbt actionspel om en ninjakanin. Gemensamt för alla nämnda titlar är att de antingen har användaromdömet “mostly positive” eller “very positive” på Steam, så du borde nästintill garanterat hitta något att gilla här för nästan inga pengar alls!

Här är en trailer för Overgrowth.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar