facebook_pixel
Ny gameplay-demo visar upp Doom Eternal på Googles nya streamingplattform Stadia

Ny gameplay-demo visar upp Doom Eternal på Googles nya streamingplattform Stadia

Igår kväll premiärvisade Google sin nya spelstreamingplattform Stadia, och du kan kolla in presentationen här. Stadia ämnar bli värdens främsta streamingtjänst för spel, och med på resan hittar vi bland andra Id Software, som nu visat upp en Stadia-driven gameplaydemo för Doom Eternal.

Demon kan du hitta här nedan (tyvärr inte direct feed) och enligt Id Software själva kommer man kunna streama Doom Eternal i 4K och 60 fps, via vilka internetuppkopplade och Stadia-stödda skärmar som helst. Och det är skönt att se att Google redan nu tar sig an de spel som sannolikt har störst problem på Stadia, det vill säga ilsnabba actionspel där så lite input-lag som möjligt är fullständigt avgörande för hela spelupplevelsen.

Vi har ännu inget lanseringsdatum för Doom Eternal, men visste vore det enormt passande om det skulle rulla ut sida vid sida med Stadia i höst? Här är den nya gameplaydemon för Doom Eternal.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar