facebook_pixel
No Man’s Sky får rejäl multiplayeruppdatering i sommar

No Man’s Sky får rejäl multiplayeruppdatering i sommar

Sedan den skamfilade lanseringen under sommaren 2016 har No Man’s Sky gått från klarhet till klarhet. Och nu väntar den allra största uppdateringen hittills – faktum är att Beyond anses vara så maffig att den delas upp i tre stora delar, varav den första kommer introducera No Man’s Sky Online.

No Man’s Sky har förvisso haft fungerande online multiplayer sedan ett bra tag tag tillbaka, men enligt spelets chefsvisionär Sean Murray, via den officiella hemsidan, kommer No Man’s Sky Online bjuda på något helt nytt.

No Man’s Sky Online inkluderar en radikal, ny social multiplayerupplevelse, som kommer ge spelare överallt i universum möjligheten att träffas och spela tillsammans.

– Även om detta kommer föra samman människor som aldrig tidigare, och har många igenkännliga onlineelement, anser vi ändå inte att No Man’s Sky är ett mmo – det kommer inte kräva en prenumeration, det kommer inte innehålla mikrotransaktioner, och det kommer bli helt gratis för alla befintliga spelare.

No Man’s Sky: Beyond släpps i sommar. Här är en första teaser.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar