facebook_pixel
Ninja fick 1 miljon dollar för att spela Apex Legends under lanseringdagen

Ninja fick 1 miljon dollar för att spela Apex Legends under lanseringdagen

Battle royale-skjutaren Apex Legends har spelats av över 50 miljoner personer sedan lanseringen i början av februari. Men framgångssagan var långt ifrån garanterad, främst eftersom spelet avslöjades och släpptes samma dag, vilket förståeligt nog skapade viss oro hos utgivarna Electronic Arts.

Därför betalade man ett gäng kända streamare för att spela Apex Legends under lanseringsdagen, och nu har Reuters rapporterat att den vanligtvis Fortnite-spelande Ninja mottog smått vansinniga 1 miljon dollar för att spela Respawn Entertainments senaste titel under lanseringsdagen. Det här samarbetet var förvisso inte dolt (Ninja betecknade genast sig själv som en “Apex Legends-partner”) men summan motsvarar hela två månadslöner för Ninja (enligt siffror som rapporterades för ett år sedan), vilket nog fick till och med honom att gapa av förundran!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar