facebook_pixel
My Friend Pedro släpps i juni, kolla in nya trailern!

My Friend Pedro släpps i juni, kolla in nya trailern!

Redan hösten 2016, för över två år sedan, tog vi en titt på det akrobatiska actionspelet My Friend Pedro (som på den tiden också hade undertiteln Blood Bullets Bananas). Och nu har spelet fått ett lanseringsfönster; My Friend Pedro rullas ut via Steam någon gång i juni, och nedan ser du en ny trailer!

My Friend Pedro beskrivs enklast som Max Payne möter Hotline Miami, fast på ett sidoscrollande tvådimensionellt plan. Spelet har också faktiskt en sorts föregångare som du fortfarande kan spela helt gratis hos Adult Swim (tror jag i alla fall, för spelet fastnar på “loading-stadiet för mig, möjligtvis för att jag försöker spela med en för modern webbläsare?). Hur som helst verkar My Friend Pedro bli något utöver det vanliga, och jag fascineras speciellt över Pedros förmåga att skjuta två vapen åt två olika håll samtidigt. Jag antar att han väljer mål på egen hand för att maximera flytet, och att man sedan avfyrar respektive puffra med respektive musknapp?

Här är den nya trailern för My Friend Pedro.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar