facebook_pixel
Life is Strange 2 fortsätter i maj, augusti och december

Life is Strange 2 fortsätter i maj, augusti och december

Den första episoden av Life is Strange 2 släpptes i september i fjol (recension), och följdes upp först i januari av episod två (recension). Rejäla luckor i kalandern med andra ord, men Dontnod har tidigare sagt att man “inte vill stressa med utvecklingen” och att “det tidigare ramverket inte längre gäller”.

Således lär det inte komma som någon överraskning att luckorna fortsätter vara stora mellan de tre sista episoderna, men nu har vi i alla fall fått tilltänkta premiärdatum för alla tre; i ett nytt blogginlägg på Steam meddelar nämligen Dontnod att episod 3 släpps den 9 maj, och följs av episod 4 den 22 augusti samt episod 5 den 3 december. Vi har även fått lite mer information av om episod 3, och får veta att resan tar bröderna Diaz till Kalifornien, där de börjar beblanda sig med med luffare, dagdrivare och nya vänner.

Utannonseringen till ära säljs även den första episoden av Life is Strange 2 för halva priset (4 euro) via Steam fram till den 1 april. Billigare än ett biobesök, och förmodligen en mer givande användning av din tid!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar